Епідеміологічна ситуація в Ізмаїлі стабілізувалась, – МОЗ

 

Міністерство охорони здоров’я констатує стабілізацію ситуації зі спалахом кишкової інфекції в Ізмаїлі (Одеська область). Про це на брифінгу повідомив виконуючий обов’язки міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський, повідомляє прес-служба МОЗ.

“До 10 пацієнтів з добу – це та середньодобова кількість пацієнтів, що госпіталізується в установи охорони здоров’я Ізмаїла у звичайний період… Таким чином, сьогодні можна говорити про те, що кількість звернень за медичною допомогою не перевищує середньостатистичних”, – сказав він.

Шафранський додав, що на поточний день у лікарнях із симптомами кишкової інфекції перебувають 98 людей.

Водночас виконуючий обов’язки голови Державної санітарно-епідеміологічної служби Святослав Протас повідомив, що наразі із метою профілактики можливого спалаху захворювання гепатитом “А” Мінздрав направив у Ізмаїл 300 доз вакцини, що повинна надійти в установи охорони здоров’я Ізмаїла до кінця дня.

Читайте також:
В Ізмаїлі згортають режим надзвичайного стану, оголошений через масове отруєння

Кількість потерпілих від кишкової інфекції в Ізмаїлі преевищила 700

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна