Україна говоритиме в Мінську про спробу націоналізації “ДНР” нашого майна

 

Україна порушить на переговорах у Мінську питання про неправомірну “націоналізацію” українського майна так званою “ДНР”. Про це заявив заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі каналу “112 Україна”.

“Будемо вживати певних заходів – перш за все, під час мінських переговорів”, – сказав він, коментуючи інформацію російських ЗМІ про ухвалення сепаратистами в Донецьку так званого “закону про націоналізацію”.

За словами Туки, “це не перша спроба з боку так званих республік націоналізувати або, відверто скажімо, з боку очільників цих республік привласнити майно”.

“Ті об’єкти, про які йдеться, – наприклад, залізниця, водогони, лінія електропостачання і т.ін.  – ця квазівлада не здатна навіть утримувати, не те що розвивати. Тому такі дії направлені на отримання якогось короткострокового, миттєвого результату. Нічого дивного для нас в цьому немає, такі спроби вже були неодноразово, закінчувалися вони нічим”, – додав колишній голова Луганської військово-цивільної адміністрації Тука.

Читайте також:
Ватажок “ДНР” порівняв Brexit із псевдореферендумом на Донбасі-2014

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна