Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках

 

Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил АТО 24 червня. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

“З початком доби російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позицій сил АТО. Зафіксовано 24 випадки ведення вогню, з них – 10 на Маріупольському та по 7 на Донецькому і Луганському напрямках”,  – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог з мінометів калібру 82 мм обстрілював позиції ЗСУ неподалік Красногорівки, Тарамчука та Чермалика, а з озброєння БМП та гранатометів – під Водяним та Новотроїцьким.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки та Опитного російські окупанти застосовували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети різних систем, а поруч Зайцевого позиції ЗС України потрапили під вогонь 82 мм мінометів. Крім того, по укріпленнях у районі Пісків супротивник випустив 26 снарядів із 122 мм артустановок.

На Луганщині посилились обстріли сил АТО поруч Попасної зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів, а поблизу Новозванівки з мінометів.

В окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також:
В ЗСУ і бойовиків за добу по п’ять поранених; з того боку є також загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна