Внаслідок наїзду “дружнього” тягача на блокпост у зоні АТО є загиблі й поранені

 

Важкий військовий тягач марки МАЗ наїхав на блокпост “Пролетарський” в зоні АТО, внаслідок чого загинув один боєць полку поліції “Миротворець”, а ще четверо осіб зазнали ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба поліція Київської області, зазначаючи, що інцидент стався сьогодні, 23 червня, близько 11:00.

“В момент наїзду в приміщенні перебували бійці. Загинув сержант поліції Віктор Іванета, ще четверо отримали травми різного ступеню важкості. Наразі поранені правоохоронці перебувають у лікарні”, – зазначено в повідомленні.

Відповідно до інформації полку “Миротворець” на його сторінці в соцмережі, аварія сталася поблизу міста Лисичанськ. Загиблий сержант поліції – 1976 р. н., мешканець Київської області.

За даним фактом Головним управлінням Національної поліції у Київській області, до якого належить “Миротворець”, проводиться службова перевірка.

Читайте також:
Генштаб: “небойові” втрати Збройних сил з початку АТО – 320 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна