Ситуація в зоні АТО загострилась, за добу загинув один військовий

 

За минулу добу, 22 червня, в зоні АТО загинув один український військовий, ще 11 зазнали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань антитерористичної операції Олександр Мотузяник.

“За минулу добу внаслідок бойових дій загинув один військовослужбовець і одинадцять бійців зазнали поранення. Цих втрат сили АТО зазнали на всіх напрямках внаслідок ворожих обстрілів”, – сказав він.

Також речник повідомив, що ситуація в зоні АТО продовжує погіршуватися. На всіх напрямках бойовики застосовують важке озброєння.

Відповідно до заяви полковника Мотузяника, ситуація загострилась до рівня серпня 2015-го.

За інформацією Головного управляння розвідки МОУ, з Росії прибуло чергове підкріплення для окупантів. Вчора до міста Червонопартизанськ (Луганська область) прибув ешелон з військовою технікою – це дві САУ, шість БМП, шість гаубиць і десять вантажних автомобілів. Ця техніка прослідувала до Луганська. Також до Дебальцевого прибули два танки.

Читайте також:
Бойовики обстріляли із артустановок і мінометів житлові масиви трьох населених пунктів

Місія ОБСЄ потрапила під мінометний обстріл бойовиків

На окупованому Донбасі – рекордна за рік кількість “градів” і ревізори з генштабу РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна