Число загиблих українців в ДТП у Курській області зросло до шести

 

Кількість смертельних жертв ДТП з українським мікроавтобусом у Курській області РФ зросла до шести осіб.
У лікарні ввечері 23 червня померла одна з постраждалих – про це російському “Інтерфаксу” повідомив заступник керівника регіонального центру медицини катастроф Мартін Ергар.

“Жінка 1972 року народження померла після операції, проведеної медиками. Вона перебувала вже в післяопераційній палаті, їй переливали кров”, – сказав Ергар.

Співрозмовник агентства також повідомив, що трьох постраждалих вже направили з райлікарні в Курську обласну клінічну лікарню.
Дитина, яка має переломи ніг, наразі перевезена в другу міську дитячу лікарню міста Курська.
Ще один потерпілий чекає своєї черги на транспортування, і одна людина поки залишатиметься в районній лікарні, оскільки стан її здоров’я не дає змоги транспортувати її.

Як відомо, в четвер близько 5:00 у Фатезькому районі Курської області сталося лобове зіткнення мікроавтобуса “Мерседес” і вантажівки. За останніми даними, шестеро людей загинули і шестеро постраждали. Всі загиблі та постраждалі – громадяни України.

Мікроавтобус, зареєстрований в Україні, із 12 пасажирами та водієм їхав із Дніпра в Москву.

За даними прес-служби УМВС РФ в Курській області, на місці аварії виявлено паспорти п’ятох осіб: чотирьох жінок 1972, 1957 1969 і 1950 років народження і одного чоловіка, 1955 року народження.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна