В ПАРЄ сьогодні розглядають російське питання

 

ПАРЄ в середу, 22 червня, розглядає питання участі російської делегації в роботі Асамблеї. Про це повідомив голова Постійної делегації Верховної ради України у ПАРЄ Володимир Ар’єв  у “Фейсбуці“.

“Сьогодні о 20:00 за Києвом. Дебати в ПАРЄ щодо участі делегації РФ в роботі Асамблеї. Стежте, хто є who”, – написав він.

Також Ар’єв повідомив, що поросійські сили залучили до роботи в ПАРЄ скандального адвоката Тетяну Монтян.

“Проросійські сили залучили міську божевільну Монтян для роботи проти України в Раді Європи. Щось геть скрутно у кремлівських лобістів з кадрами”, – зазначив він.

Як відомо,  адвоката Тетяну Монтян звинувачують у співпраці з сепаратистами “ДНР/ЛНР”. Раніше вона кілька разів навідувалась до бойовиків на окупований Донбас та брала участь у “прямих лініях”. Сайт “Миротворець” включив Монтян до списку сепаратистів.

Читайте також:
ПАРЄ вже готова зняти “бан” із Росії через звільнення Савченко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна