Протягом дня бойовики вчинили 15 обстрілів позицій ЗСУ

 

З початку доби 21 червня до вечора, 18:00 російські окупаційні війська 15 разів обстріляли позиції Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

На Маріупольському напрямку супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки та Мар’їнки, а біля Новотроїцького, Водяного, Талаківки – з автоматичних гранатометів.

На Донецькому напрямку для обстрілів укріплень ЗСУ неподалік Авдіївки та шахти “Путіловська” (“Бутівка”) ворог використовував великокаліберні кулемети та гранатомети, а згодом долучив і міномети калібру 82 мм.

“По наших захисниках у районі Троїцького російські окупанти вели вогонь з мінометів різних калібрів, а по позиціях сил АТО неподалік Верхньоторецького – з автоматичних гранатометів”, -повідомили в штабі.

На Луганщині дотримувався режим тиші.

Нагадаємо, за минулу добу штаб АТО зафіксував 41 обстріл з боку бойовиків.

Читайте також:
Жебрівський каже, що місцеві бойовики на Донбасі вже не мають бажання воювати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.