Новим послом в Норвегії призначено одіозного антимайданівця часів Януковича

 

Президент Порошенко призначив послом України в Малайзії Олександра Нечитайла, в Королівстві Норвегія – В’ячеслава Яцюка, а також за сумісництвом призначив послами в Шрі-Ланці – Ігоря Поліху, в Брунеї Даруссаламі – Дмитра Сеника, а в Об’єднаній Республіці Танзанія – Євгена Цимбалюка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента, передають Українські Новини.

Призначення нового посла в Норвегії прокоментував Сергій Сидоренко в блозі на сайті “Європейської правди”.

Він зазначив, що В’ячеслав Яцюк відзначився за часів президентства Віктора Януковича.

“Дипломат з 20-річним стажем, досвід роботи – від Москви до Нью-Йорка. З 2012 року – директор політичного департаменту МЗС, у 2012-2013 тісно залучений до головування України в ОБСЄ. Та кожен посол, що працював в останні роки правління Януковича, підтвердить: роль та вагу Яцюка не варто недооцінювати. Він був третьою людиною у міністерстві після Кожари та його “сірого кардинала” Руслана Демченка”, – пише Сидоренко.

Він зазначив, що дипломат ставив свій підпис на найбільш скандальних директивах для посольств України.

“Саме він давав послам рознарядки розповідати у своїх столицях очевидну неправду про “злочини Майдану”. Не сприймаючи жодних компромісів”, – зазначає журналіст.

Читайте також:
Порошенко звільнив скандального посла України в Словаччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна