Лещенко вважає Луценкові обшуки у Клюєва “договорняком”

 

Сергій Лещенко
журналіст, народний депутат України від БПП

(FB)

Цікаво, чи знайдуть в [Андрія] Клюєва під час обшуку датовані 2000-ми роками розписки про отримання грошей на донецький обком Соціалістичної партії України [який тоді очолював нинішній генпрокурор Юрій Луценко]?

Я давно перестав вірити в казки – й обшук у Клюєва сприймаю дуже цинічно. Для Луценка це – спроба рімейку з обшуком в будинку Ахметова в 2005 році. Пам’ятаєте, тоді ще ворота штурмували з використанням БТР, нічого не знайшли, зате шуміли кілька місяців.

Насправді, Луценка і братів Клюєвих пов’язують близькі стосунки, які сягають корінням ще в часи Кучми. І сьогоднішні новини я сприймаю як спробу моделювання іміджу генпрокурора Луценка.
При цьому не виключаю навіть, що Клюєва попросили не ображатися на легкий безлад, а він радісно погодився зіграти відведену йому роль.

В незалежного генпрокурора Луценка повірю тоді, коли обшуки будуть проходити в громадських приймальнях депутатів Кононенка, Грановського, Трегубенка й Дубневичів.

Читайте також:
Лещенко: Луценко за тиждень зробив для “януковичів” те, що Шокіну не вдавалося рік

Луценко розповів, як реформує ГПУ й кого зробив своїми заступниками

Що наобіцяв Луценко. “Запам’ятайте цей твіт”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна