В Красногорівці бойовики влучили снарядом в житловий будинок, є постраждалі

 

Внаслідок обстрілу бойовиками Красногорівки Донецької області поранено двох цивільних. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції Донеччини.

“Уночі терористи обстріляли населений пункт. Внаслідок прямого влучення снаряда в багатоповерхівку поранення отримали місцеві жительки 1940 і 1968 років народження. Жінок доставлено в лікарню”, – інформує поліція.

Зазначається, що близько 2:50 у Мар’їнське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню міста Курахове доставлено двох жінок із численними осколковими пораненнями голови, тулуба й кінцівок, а саме – дочку й матір, які постраждали через пряме влучення снаряда в багатоповерховий житловий будинок по вулиці Суворова.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу.

Читайте також:
Спротив населення на окупованих територіях Донбасу набирає обертів

Біля Красногорівки бойовики гатили із мінометів, танків та артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна