Ще одна європейська країна хоче налагодити стосунки з РФ та зняти санкції

 

Міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц виступає за зняття санкцій проти Росії за кожен виконаний нею крок щодо реалізації мінських угод, оскільки це допоможе налагодити стосунки між нашим північним сусідом і Європою. Про повідомляє Channel News Asia.

“Я переконаний, що ми повинні поступово дійти до того, що за виконання кожного пункту Мінського протоколу, за кожен крок у цьому напрямку, будуть поступово зніматися санкції”, – зазначив Курц.

З його слів, це стане потужним сигналом для зняття напруженості у стосунках з Росією.

Очільник австрійського зовнішньополітичного відомства також висловив сподівання, що Євросоюз погодить таку позицію в середньостроковій перспективі.

Нагадаємо, 8 червня Сенат Франції  переконливою більшістю голосів проголосував за звернення до уряду з проханням поступово згорнути економічні санкції, впроваджені Європейським союзом проти Росії.

Читайте також:
Сенат Франції закликав уряд скасувати санкції проти Росії

Кремль хоче, щоб санкції проти РФ протрималися якнайдовше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна