Місія ОБСЄ виявила на Донбасі російські радіолокаційні станції

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила радіолокаційні станції бойовиків під Донецьком, які заважають роботі спецзасобів місії. Про це повідомляє прес-служба місії в “Твітері“.

“Знайшли прилади радіоелектронної боротьби, розташовані в районі Донецька. Ці станції заважають роботі спеціальних засобів місії”, – йдеться в повідомленні.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала наявність на Донбасі російських станцій радіоелектронної боротьби Р-330Ж “Житель”.

Як відомо, система спрямована на виявлення, пеленгування і радіопридушення переносних мобільних станцій систем рухомого супутникового зв’язку “Інмарсат” і “Іридій”, виявлення, пеленговання і радіопридушення базових станцій систем стільникового зв’язку стандарту GSM 1900 і радіопридушення навігаційної апаратури споживачів систем супутникового зв’язку NAVSTAR (GPS).

Читайте також:
Генштаб закликав СММ ОБСЄ до практичних кроків для деескалації на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна