Голова Одеської ОДА визначив найгіршу дорогу Європи, вперше за 10 років побувавши в Кодимі

Михеїл Саакашвілі на "Кодима-фест". Фото з ФБ

Михеїл Саакашвілі на “Кодима-фест”. Фото з ФБ

Очільник Одещини побував у райцентрі Кодима на півночі області вперше за більш як десять років. Про це в соцмережі повідомив голова ОДА Михеїл Саакашвілі, який відвідав 8-тисячне місто Кодима вчора, 19 червня, коли в селі Івашків поруч із райцентром відбувався етнофестиваль “Кодима-фест”.

“Кодима – найкрасивіше місце Одеської області, де живуть дуже працьовиті, гостинні і талановиті люди. Останній раз “губернатор” області був там більше десяти років тому. Підозрюю, що причиною цього є найгірша дорога області і, напевно, всієї Європи. Але замість того, щоб відновити дорогу, по якій щодня їздять десятки тисяч людей, влада просто перестала по ній їздити”, – написав Саакашвілі сьогодні на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Вчора там був дуже цікавий етно-екофестиваль. Ще раз переконався у надзвичайному туристичному потенціалі України”, – констатував голова обласної держадміністрації.

Перший етнофестиваль “Кодима” в регіоні Південно-Схіне Поділля відбувся 18-19 червня. На головній сцені виступали зокрема “Божичі”, “Гуляйгород”, “Вася клуб”, “Хорея козацька”, “Бурдон”, Сашко Лірник, грузинський танцювальний колектив “Сакартвело” та ін.
Працювали також денна сцена, еко- і дитячий майданчики, галявина кобзарів, ярмарок майстрів тощо.

За одну зі своїх головних справ “губернатор” Саакашвілі обрав будівництво доріг в області, зокрема траси Одеса-Рені. У наметі на цій дорозі він облаштував свою громадську приймальню і заявив, що працюватиме в такому “кабінеті” до закінчення ремонтних робіт.

Читайте також:
Саакашвілі – про Генпрокуратуру: В них узагалі дах поїхав!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна