Біля Красногорівки бойовики гатили із мінометів, танків та артилерії

 

За минулу добу, 19 червня, бойовики  31 раз обстріляли позиції сил антитерористичної  операції (АТО), 14 випадків відкриття вогню зафіксовано на Донецькому, 11 на Маріупольському та 6 на Луганському напрямках. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Найгарячіше було на опорних пунктах поблизу Красногорівки, що на Маріупольському напрямку, де з 21.00 та до опівночі бойовики зі сторони тимчасово окупованої Старомихайлівки гатили з мінометів калібру 82 та 120 мм, танків та артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому більше 150 мін та снарядів. Під вогнем з автоматичних гранатометів опинились позиції неподалік Мар’їнки, а зі стрілецької зброї поруч Гнутового, Талаківки та Широкиного.

На Донецькому напрямку опорні пункти в районі шахти Путилівська (Бутівка) потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а неподалік Зайцевого та Авдіївки – з мінометів калібру 120 мм. Також, укріплення поруч Майорська та Луганського російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем з гранатометів різних систем опинились опорні пункти неподалік Попасної та Новоолександрівки, а поруч з Новозванівкою – з мінометів.

Ззазначається, що в окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Читайте також:
Розвідка оприлюднила свіжі факти злочинів і п’яних ексцесів в “армії ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна