За добу загинуло троє українських військових

 

За минулу добу, 18 червня, в зоні антитерористичної операції загинули троє українських військових, одного бійця поранено.
Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

“Один військовослужбовець отримав поранення, несумісні з життям, під час обстрілу позицій ЗСУ поблизу Талаківки. Двоє захисників загинули, натрапивши на ворожу міну в районі села Луганське Бахмутського району. Ще одного бійця було поранено під час цього ж інциденту поблизу Луганського”, – повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, минулої доби бойовики порушили режим тиші 44 рази. Найгарячіше було на Маріупольському напрямку.

Як зазначив полковник Мотузяник, вкрай важкою залишається обстановка також біля Красногорівки: бойовики застосовували танки та випустили понад 70 мін.

За даним Головного управляння розвідки Міноборони України, зафіксовано також чергові втрати особового складу бойовиків – з’єднань та частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ.

“18 червня ц.р. загинуло троє та поранено п’ятеро військовослужбовців 100-ї (Донецьк) та 3-ї (Горлівка) окремих мотострілецьких бригад 1 АК, а також 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК”, – ідеться в зведенні ГУР.

У розвідці зазначили, що найбільших втрат особового складу зазнала 100 омсбр “армії ДНР”, підрозділи якої намагалися атакувати сили АТО у районі н.п. Красногорівка.

Читайте також:
Важкий бій під Водяним: українські війська зазнали втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна