Парубій – про тиждень доленосних рішень України

 

Андрій Парубій
голова Верховної Ради України

(FB)

Цього тижня Верховна Рада ухвалила без перебільшення історичні рішення. Не побоюся цього слова – доленосні для України.

І це я не лише про скасування акцизного збору на бюджетні авто. Це теж надзвичайно потрібне і правильне рішення парламенту.

Ми почали наступ на інформаційному фронті війни за Україну.
Український парламент встановив квоти на українську музики для радіостанцій. Відтепер на кожному радіо, і неважливо, який жанр: поп, фолк це чи шансон – буде 35 відсотків української музики. Тобто кожна третя пісня.

Читайте також:
Як пробивали закон про укр-квоти для радіо і коли кожна третя пісня в ефірі буде українська

Друге важливе та історичне рішення. Верховна Рада України звернулася до Вселенського Патріарха Варфоломія з проханням скликати об’єднавчий собор для створення Єдиної Помісної Православної Церкви та надати їй Томос про автокефалію, тобто про самостійність.
Кожен народ і незалежна держава має право на свою автокефальну Церкву.
Особливо актуальне наше звернення до Патріарха Варфоломія напередодні проведення Всеправославного собору. Сподіваюся, що ми дочекаємося хороших новин з Константинополя.

Пора нам відвойовувати та повертати анексовані Москвою сотні років тому – нашу культуру і віру. Нашу споконвічну Україну. Нашу Київську Русь.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна