Путін погодився з Порошенком щодо поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі

 

Президент Росії Володимир Путін заявив, що згоден із президентом України Петром Порошенком у питанні розширення місії ОБСЄ на Донбасі до надання їй зброї.

Про це глава російської держави заявив, відповідаючи на запитання на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму, повідомляє ТАСС.

“Потрібно якомога швидше провести політичні перетворення, які ляжуть в основу остаточного врегулювання і в сфері безпеки. Деякі речі треба робити паралельно. Згоден із Петром Олексійовичем Порошенком з приводу того, що потрібно посилити місію ОБСЄ, аж до того, щоб дозволити спостерігачам місії ОБСЄ мати при собі стрілецьку зброю“, – сказав Путін.

На думку президента РФ, можливо зробити і деякі інші речі, спрямовані на підвищення рівня безпеки.

“Але не можна, посилаючись на те, що не все врегульовано в цій сфері, нескінченно відкладати вирішення ключових питань політичного характеру, ось і все”, – додав Путін, укотре звинувативши Україну в невиконанні Мінських угод.

Читайте також:
Росія погодилася на поліцейську місію ОБСЄ на Донбасі, – Єлісєєв

“Нормандська четвірка” підтримала введення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна