ГУР: У Горлівці побили бойовиків, які гатили з мінометів із густонаселених районів

 

У місті Горлівка (територія так званої “ДНР”) мешканці розправилися з бойовиками, які вели вогонь по позиціях Збройних сил України із житлових кварталів, щоб спровокувати вогонь у відповідь. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки МОУ.

“17 червня ц.р. на ринку в районі Калинівка н.п. Горлівка місцеві мешканці впізнали військовослужбовців мінометних підрозділів 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) та 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, які навмисно здійснювали обстріли сил АТО із густонаселених житлових районів для провокування вогню у відповідь.

Під час спроби самосуду важкі травми отримали командир мінометної батареї 7 омсбр ДРОБКО Олександр Ігоревич, мінометник УТАНОВ Руслан Муминжонович (24.10.1985 р.н., проживає у м. Волзький Волгоградської області) та мінометник 2 омсбр КОНОНЮК Андрій Олександрович”, – зазначено в повідомленні.

Читайте також:
Хакери зламали корпоративний портал Первого канала РФ.
Перша жертва – “любитель бабушки”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна