За провали зборів резервістів доведеться відповідати

 

Президент України Петро Порошенко доручив Міністру оборони України генералу армії України Степану Полтораку покарати винних за недбале ставлення до резервістів 1-ї танкової бригади в Гончарівську. Про це повідомив прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко.

Зараз безпосередньо на місці вже працює комісія у складі фахівців профільних структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України.

У разі виявлення порушень, винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності, будуть прийняті відповідні дисциплінарні та кадрові рішення.

Два дні було у командування танкової бригади і їх керівників, щоб відповісти щось цивілізоване і зробити оргвисновки, повести себе по-дорослому і відповідально. Но нєт, віддали перевагу морозу і відвертій брехні. А тепер свій хід зробив Президент. І цей хід мені подобається. (І да, я сьогодні порохобот)”, – прокоментувала у “Фейсбуці” журналістка Ольга Худецька.

“Ось як зазвичай воно у нас … Працюєш, журишся, фонтаніруєш ідеями. Президент твої ідеї підтримує, їздить до бійців, критикує за показуху, пам’ятає героїв, дзвонить ельфам. А потім – херась – якийсь дебіл призиває 1800 чоловік замість 1100, потім відморожуватися і “зайві” собі під парканом проводять час … по різному … І все псу під хвіст, Порошенко винен, липецька фабрика і все таке. Ось тільки я тепер злий. Так. І крім ідей по культивуванню “перемог”, я даю поради щодо покарання “зрад”. І Президент зараз більше хоче саме це. Пряники закінчилися. Залишився батіг. Ті, хто розуміються в політиці зрозуміють різницю в дорученні Міністру оборони. Можна було “доручаю розібратіся”. Але пряники закінчилися”, -написав у “Фейсбуці” радник президента Юрій Бірюков.

Нагадаємо, як повідомляла “Новинарня“, організаційним провалом обернулася спроба провести військові збори резервістів Збройних сил України на базі 1-ї окремої танкової бригади в смт Гончарівське(Чернігівська область).

Читайте також:
“ЗСУ – розмотивуємо кожного”. Тисячі резервістів виявилися зайвими на зборах під Черніговом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна