Гройсман не бачить жодних об’єктивних причин, щоб Україна була у зубожінні

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що сьогодні існує значна невідповідність між потенціалом та можливостями країни та низьким рівнем життя, що, за його словами, є несправедливим. Про це він заявив під час щорічної конференції Центру українсько-американських відносин “Providing Ukraine with an Annual Report Card” у м. Вашингтон, передає прес-служба уряду.

“Я не бачу жодних об’єктивних причин, щоб Україна була у зубожінні, – зауважив він. – Наше завдання – повернутися на той шлях, який дозволить Україні бути успішною”, – сказав він.

Прем’єр-міністр наголосив, що сьогодні важливо провести реформи та створити якісну систему, що зробить країну привабливою та припинить відтік громадян, особливо молоді, що залишають країну.

Читайте також:
Гройсман під час першого візиту до США визнав, що корупція забирає в України майбутнє

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна