ГУР стало відомо, що напланували на секретній нараді російські командувачі “ДНР” за участі ФСБ і Росгвардії

 

У День Росії, 12 червня, в окупованому Донецьку відбулася велика нарада російського командування “армії ДНР” (так званого 1-го армійського корпусу) за участю керівників підрозділів ФСБ РФ та Росгвардії, на якій визначено наступні дії для “витіснення сил АТО та захоплення більш вигідних позицій в зоні оперативно-тактичного угрупування “Донецьк”.
Про це йдеться в зведенні Головного управління розвідки Міноборони України, яке має у своєму розпорядженні Новинарня“.

Повідомляється, що напрямком зосередження основних зусиль противника в районі Донецька залишаються райони населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Новотроїцьке.

“12 червня ц.р. у м. Донецьк проведено спільну нараду за участю командування 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, командирів підпорядкованих з’єднань і частин, а також керівного складу підрозділів ФСБ та Федеральної служби військ національної гвардії РФ, розташованих у тилових районах 1 АК”, – зазначають у ГУР.

За даними розвідки, на нараді прийнято рішення про:

  • нарощування розвідки на напрямках н.п. Авдіївка, Спартак, Красногорівка, Мар’їнка, Новотроїцьке за рахунок підрозділів 1 та 3 окремих батальйонів спеціального призначення (Донецьк) 1 АК;
  • посилення тактичної групи 1 АК на рубежі н.п.Старомихайлівка, Олександрівка (напрямок на н.п.Красногорівка, Мар’їнка) додатковими підрозділами 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК.
    У рамках виконання зазначеного рішення з м. Донецьк до н.п. Олександрівка переміщено мотострілецький та вогневий взводи 100 омсбр; з н.п.Макіївка у напрямку н.п. Ясинувата – реактивну артилерійську батарею (РСЗВ “Град”) 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК;
  • введення жорсткого контррозвідувального режиму та заходів з протидії дезертирству.

Читайте також:
Бойовики ОРДЛО переформовані на зразок ЗС Росії та керуються російськими офіцерами

Розвідка оприлюднила великий список російських офіцерів в арміях “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна