Гліщинська, на яку обміняли Афанасьєва і Солошенка, працювала помічником нардепа від БЮТ і ПР

 

Українка Олена Гліщинська, яку обміняли на українських політв’язнів Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка, була помічницею депутата з групи “Відродження” Віталія Барвіненка. Про це повідомив депутат Ради Сергій Лещенко у “Фейсбуці“.

“Звинувачена в сепаратизмі організатор так званої “Народної ради Бессарабії” Олена Гліщинська, яку вислали до Росії, обмінявши на Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка, виявилася… помічником депутата Віталія Барвіненка (група “Відродження”) у двох скликаннях“, – написав Лещенко.

Зазначається, що Гліщинська працювала помічницею депутата у Верховній Раді 6-го  скликання на громадських засадах, а у парламенті 7-го скликання (при владі “Регіонів”) – на платній основі.

Віталій Барвіненко походить з Овідіопольського району Одеської області.
До Ради в 2007 році він пройшов як списочник Блоку Тимошенко. У 2012 році – обрався по мажоритарці від округу №141 як член Партії регіонів (після перемоги Майдану перейшов з ПР до групи “Економічний розвиток”). У 2014-му став депутатом знову від того ж округу №141 на Одещині (місто Білгород-Дністровський, Білгород-Дністровський, Татарбунарський райони, частина Кілійського району) як позапартійний, згодом увійшов до групи “Відродження”, що контролюється Ігорем Коломойським.

13412900_1080607002009967_4152629301816932666_n

Читайте також:
Солошенко і Афанасьєв повернулись в Україну. ВІДЕО

З Гостомеля вилетів літак з українцями, на яких обміняли Афанасьєва і Солошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна