На кордоні з Польщею утворились величезні черги

 

У семи пунктах пропуску у Волинській та Львівській областях на кордоні України і Польщі утворилися черги, в яких стоять 800 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

“Республіка Польща: “Ягодин авто” – 200,”Угринів” – 200,”Устилуг” – 130,”Краковець” – 100,”Рава-Руська” – 90,”Грушів” – 60,”Шегині” – 20″, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, на кордоні з Румунією у пункті пропуску “Порубне – Сірет” перебувало 15 вантажних автомобілів.

Також повідомляється, що у зв’язку з фіналом Євро-2016 очікується збільшення потоку транспорту у період з 10 червня по 10 липня.

Прикордонники очікують збільшення потоку організованих груп вболівальників, який прогнозується через пункти пропуску “Устилуг – Зосін”, “Угринів – Долгобичув”, “Рава-Руська”, “Грушів – Будомеж”, Львів-аеропорт” Львівського прикордонного загону, “Краківець”, “Шегині”, “Смільниця – Кросьценко” Мостиського прикордонного загону, “Тиса” та “Ужгород” Чопського прикордонного загону, “Лужанка” Мукачівського прикордонного загону та “Порубне” Чернівецького прикордонного загону.

Читайте також:
Гра Німеччина – Україна – 2:0. Коментарі, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна