У Києві вдруге за 10 днів у людини на вулиці вкрали 2 млн. грн. готівкою

 

Двоє невідомих напали на чоловіка на вулиці Січових Стрільців (кол. Артема) в Києві й відняли сумку з 2 мільйонами гривень.
Злочин стався ввечері 9 червня, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції і столиці.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Шевченківського управління поліції.
Чоловік 46 років з іншого регіону розповів правоохоронцям, що протягом довгого часу накопичував гроші. Коли сума виявилося значною, він вирішив обміняти гривні на долари та домовився зі своїм знайомим, власником обмінного пункту.

Заявник опинився на вулиці біля пункту обміну валют, не домовившись із приятелем про умови обміну.

За словами чоловіка, в цей момент він помітив, що до нього зі спини підходять двоє. Люди в балаклавах почали бити власника 2 мільйонів по ногах, а коли той упав, один із нападників вирвав сумку і рюкзак, у яких були гроші й документи.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, схожий випадок стався в Києві 1 червня, коли також невідомі в балаклавах відібрали 2 млн. грн. у чоловіка, який вийшов із банку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна