В Криму застосували великогабаритну техніку для знищення фруктів із Європи

 

В окупованому Росією Криму знищили понад 15 тонн фруктів з Польщі та Іспанії. Про це повідомляє кримське управління Россільгоспнагляду, пише “Крим. Реалії“.

“Яблука польського походження загальною вагою 15 тонн, а також 156 кг іспанських апельсинів виявлені державними інспекторами Россільгоспнагляду під час спільного рейду, проведеного з співробітниками МВС у республіці Крим і Служби із земельного і фітосанітарного нагляду в республіці Крим”, – йдеться в повідомленні відомства.

Під час огляду встановлено, що імпортером продукції є Республіка Білорусь. У відомстві наголосили, що фрукти завезені на півострів “незаконним шляхом”.

“Фрукти рішенням управління знищені методом поховання на Сімферопольському полігоні ТПВ із застосуванням великогабаритної техніки“, – зазначили в управлінні Россільгоспнагляду.

Зараз у відомстві намагаються встановити логістику шляхів поставки заборонених продуктів.

У Росії і Криму введені обмежувальні заходи на імпорт продуктів харчування і сільськогосподарської продукції щодо країн, які впровадили раніше санкції проти Москви через її окупацію українського Криму і агресію на Сході України.

З 6 серпня 2015 року виявлені нелегальні продукти, відповідно до указу президента Росії Володимира Путіна, почали знищувати, а не повертати постачальникам, як раніше.

Читайте також:
Після української ковбаси окупанти Криму нищать санкційні фрукти з Європи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна