Олланд закликав не боятися терактів під час Євро-2016

 

Президент Франції Франсуа Олланд визнав, що існує загроза терактів під час проведення чемпіонату Європи з футболу-2016, однак закликав співвітчизників не дати себе залякати.
Про це повідомляє AFP.

“Така загроза існує, але ми не повинні боятися. Ця загроза буде зберігатися протягом тривалого часу, на жаль. Тому ми повинні зробити все для того, щоб Євро-2016 було успішним”, – сказав Олланд.

Французька влада мобілізувала 90 тисяч співробітників правоохоронних органів для охорони стадіонів та фан-зон, де глядачі збиратимуться дивитися матчі на величезних екранах.

За словами Олланда, Франція робить все можливе, щоб  проведення турніру було максимально безпечне і щоб змагання перетворилися на “ідеальне спортивне європейське свято”.

Президент також закликав працівників транспортної сфери припинити страйки, які загрожують зашкодити проведенню чемпіонату.

Раніше повідомлялося, що перевірка працівників приватних охоронних фірм, задіяних для охорони Євро-2016 у Франції, виявила 82 особи, які внесені до бази даних осіб, котрі загрожують державній безпеці і можуть здійснити терористичний акт.

Нагадаємо, Євро-2016 стартує 10 червня.

Читайте також:
В СБУ розповіли подробиці розробки француза – “підривника Євро”

Повінь у Франції відступає, але до початку Євро-2016 вода ще буде високою

Тисячі українців з квитками на Євро-2016 не встигнуть отримати французьку візу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна