Геращенка обурило третє місце у списку “Ворогів преси-2016”

 

Народного депутата від “Народного фронту” Антона Геращенка обурило присвоєне йому третє місце в опублікованому списку “Ворогів преси-2016”. Про це він написав у “Фейсбуці“.

“На думку 40-ка, поки неназваних, експертів, мені було відведено почесне 3-тє місце після Наталії Поклонської і Віктора Шокіна. Моя скромна персона в цьому рейтингу випередила Фірташа, Льовочкіна, Коломойського і Курченка!” – написав він.

На думку Геращенка, таку “високу оцінку” він заслужив за послідовну позицію в боротьбі з російською пропагандою і її “дармоїдами” в Україні.

Депутат зазначив, що ніхто із його знайомих “відомих і шанованих”  журналістів нічого не чув про експертне опитування, ніхто з них не брав участі в опитуванні експертів “Інституту засобів масової інформації”.

“У зв’язку з цим постає закономірне питання: а судді хто? Хто ці 40 неназваних медіаекспертів?” – задається питанням Геращенко

На його думку, весь цей рейтинг “просто фейк і виконання чийогось замовлення”.

Нагадаємо, медіаспільнота критикує Геращенка за його причетність до сайту “Миротворець”, який оприлюднив списки журналістів, акредитованих в “ДНР”.

Читайте також:
До Дня журналіста оприлюднено рейтинг “Ворогів преси-2016”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна