В Кіровоградській виправній колонії засуджені влаштували бунт

 

В Кіровоградській виправній колонії №6 бунт. Про це повідомив колишній керівник Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький у “Фейсбуці“.

Він зазначив, що у виправній колонії №6 на Кіровоградщині засуджені почали нападати на співробітників, забирати ключі та спецзасоби, відкривати та виламувати всі двері.

Зі слів Старенького, співробітники колонії вже третю добу не входять до виправної установи, оскільки бояться за своє життя.

“Розкачує ситуацію “Краснодонський”, відчуваючи слабість, безпомічність і розгубленість співробітників ДПтСУ”, – зазначив він.

Крім того, Старенький  заявив, що засуджених готові підтримати ВК-49 та СІЗО Кіровоградської області.

“Я довго не хотів про це писати. Все чекав, що Мін’юст відреагує. Але ситуація вже вийшла з-під контролю. Ще трохи, і необхідно буде втручання зовнішніх сил – поліції та Нацгвардіі”, – написав  екс-керівник Державної пенітенціарної служби.

Читайте також:
Уряд ліквідував Пенітенціарну службу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна