На Львівщині прогриміли два вибухи біля Ощадбанку

 

В селищі Славське Львівської області прогриміло два вибухи неподалік від відділення “Ощадбанку”. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За даними ГУ Нацполіції у Львівській області, інцидент стався в п’ятницю, 3 червня, близько 1:20.

У селищі на вулиці Шептицьких, неподалік від приміщення “Ощадбанку” пролунало два вибухи. Постраждалих в результаті вибухів немає.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи та банкомату, який знаходився  у фасадній частині приміщення банку, було закріплено невідому речовину  сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів – вибухову речовину пластид, що спричинило вибухи.

Внаслідок вибухів пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат.

З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки,- карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років) та ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років).

Читайте також:
В Одесі прогримів сильний вибух, а в Затоці згоріли дві турбази. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна