Луценко передав НАБУ справу проти Кучми та Коломойського

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав рішення про передачу справи, де фігурують у тому числі екс-президент Леонід Кучма та бізнесмен Ігор Коломойський, до Національного антикорупційного бюро. Про це він заявив в ефірі ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1”, не уточнюючи суть справи, передає “Українська правда“.

“Сьогодні я підписав рішення про передачу справ, де фігурує  в тому числі Кучма і інші поважні люди – наприклад Пінчук і Коломойський – до НАБУ на їхню вимогу”, – сказав Луценко.

“Так що у нашій країні недоторканих нема. В нашій країні усі рівні перед законом“, – зазначив Луценко.

На репліку про те, що Кучма є переговірником у Мінську він зазначив:

“Сьогодні для Кучми актуальне терпіння, яке він має використати у Мінську, щоб зменшити негатив, який є до нього в суспільстві”, – сказав Луценко

“Те, що він робить зараз (у Мінську), заслуговує на повагу. Прощення не дає ніхто, крім Господа Бога. У даному випадку ніхто не заперечує, що він може відповідати за свої дії або бездіяльність”, – додав він.

Читайте також:
НАБУ перевіряє та ідентифікує підписи в “чорній бухгалтерії” ПР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна