В Україні прийняли присягу 68 добровольців Корпусу миру США. ВІДЕО

 

В Україні прийняли присягу 68 громадян США – добровольців Корпусу миру проектів “Розвиток громад”, “Молодіжний розвиток” і “Викладання англійської мови як іноземної”, повідомляє “Радіо Свобода

Після урочистостей добровольці будуть викладати англійську мову в різних навчальних закладах, співпрацювати з неурядовими організаціями тощо.

“Ви приїхали в Україну в дуже важливий час … тоді, коли українці дізнаються, як це створити Україну після революції. Тому мені вкрай приємно, що уряд США всіляко допомагає Україні”, – сказав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Разом з волонтерами, що склали присягу в Україні є 150 волонтерів, ще 100 – приїде у вересні.

Задзначимо, що Корпус миру фінансується за рахунок американських платників податків.

Корпус миру США в Україні було засновано у 1992 році підписанням двосторонньої угоди між президентом України Леонідом Кравчуком та президентом США Джорджем Бушем. За весь час існування в Україні працювали понад 2700 добровольців Корпусу миру.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна