Уряд готується до проведення “Євробачення”

Кабінет Міністрів створив організаційний комітет для проведення у Україні музичного конкурсу “Євробачення” 2017 року. Про це повідомив на засіданні уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Оргкомітет необхідний для того, щоб Україна гідно підготувалася до проведення конкурсу, пояснив міністр культури Євген Нищук.

Раніше Гройсман заявив, що уряд прагнутиме залучити на проведення “Євробачення” кошти не з державного бюджету.

Тим часом 1 червня в Україну прибула делегація Європейського мовленнєвого союзу для передачі правил та умов проведення “Євробачення”, повідомив Нищук.

Міністр зазначив, що делегація привезла з собою правила проведення конкурсу, які передасть українській стороні.

За словами Нищука додав, що після отримання умов проведення конкурсу та їх вивчення можна буде визначитися з проведенням конкурсу та містом, яке його прийме.

Нагадаємо, Україна отримала право на проведення “Євробачення-2017” після того, як на конкурсі “Євробачення-2016” перемогу здобула Джамала з піснею про депортацію кримськотатарського народу “1944”.

На проведення “ЄБ” претендують чотири українських містаКиїв, Одеса, Дніпропетровськ та Львів. Очікується, що для визначення міста-господаря буде проведено конкурс.

Читайте також:
Україна і кримські татари виграли “Євробачення-2016”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна