Луценко заочно послав повістки 727 кримським зрадникам

В “Урядовому кур’єрі” та “Голосі України” опублікували повістки 727 суддям, прокурорам, місцевим депутатам та держслужбовцям, яких підозрюють у державній зраді.
Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

“Завдяки прийнятим ВР поправками до закону “Про прокуратуру” спростилися можливості заочного засудження за особливо важкі злочини. І ось почалося. Особи, які вчинили злочини, передбачені статтею 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність) та статтею 11 (держзрада) КК, серед яких: 327 суддів, 299 працівників прокуратури, 134 депутати Севастопольської міськради та Верховної ради АР Крим, 11 самопроголошених представників влади Криму”, – написав він у “Фейсбуці”.

“Перші повістки 727 особам в “Урядовому кур’єрі” та “Голосі України” вже надруковані. На все приходить час розплати!” – додав він.

Читайте також:
“Гопник у погонах”, який вів у суді справу Луценка, тепер бореться з Україною в Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.