В США з’явився ще один кандидат у президенти

 

У Сполучених Штатах Америки з’явився ще один кандидат на пост президента, який становитиме конкуренцію висуванцям від Дональду Трампу і Хілларі Клінтон.

Лібертаріанська партія у неділю висунула Гері Джонсона для участі у виборах президента, зазначає ABC News.

“Колишній губернатор штату Нью-Мексико Гері Джонсон виборов президентську номінацію від Лібертаріанської партії”, – йдеться в публікації.

Джонсон позиціонує себе як успішного конкурента для двох кандидатів від основних партій – Демократичної і Республіканської, зазначає видання. Зі слів самого номінанта від лібертаріанців, “він прагне використати широке небажання виборців стояти позаду Дональда Трампа і Хілларі Клінтон” під час їхніх виступів.

Джонсон переміг п’ятьох претендентів всередині партії, щоб забезпечити собі перше місце у списку кандидатів. Тим не менше, Лібертаріанська партія має перед собою нелегку задачу, щоб її кандидат став конкурентоспроможним у процесі загальних виборів.

Водночас нелегальні мігранти у США часто отримують більше допомоги, ніж ветерани збройних сил, вважає ймовірний кандидат у президенти Сполучених Штатів від Республіканської партії. Про це пише “ВВС – Україна“.

“Ми не дозволимо, щоб так далі тривало”, – сказав він під час мотозаїзду Rolling Thunder у Вашингтоні. Захід був присвячений пам’яті в’язнів війни і зниклих без вісти.

Попри суперечливе ставлення до пана Трампа серед ветеранів, багато присутніх привітали його заяву.

На 7 червня заплановані праймеріз Республіканської партії у штаті Каліфорнія. Суперників у Дональда Трампа на них не буде – всі вони знялися з перегонів.

А сам мільярдер заручився підтримкою достатньої кількості делегатів, щоб бути висунутим в президенти від республіканців.

Щоправда формальне рішення з цього приводу ще не ухвалене.

Читайте також:
У Трампа з’явились всі шанси стати президентом США

Трамп і Клінтон зміцнили лідерство перед десятьма заключними “праймеріз”

Кандидат Трамп. Що це значить для України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна