На полігоні Широкий Лан для бійців збудують комфортне містечко

На полігоні Широкий Лан у Миколаївській області для бійців на навчаннях збудують військове містечко замість наметових таборів. Про це сьогодні, 30 травня, журналістам повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

“У червні ми плануємо приступити до будівництва військового містечка на полігоні Широкий Лан на п’ять тисяч чоловік”, – цитує генерала армії Полторака сайт МОУ.

“Це робиться для того, щоб підрозділи, які приходять на відновлення із району проведення АТО, могли розташовуватися в нормальних умовах і нормально готуватися до виконання подальших завдань. Наші бійці мають відпочити від бойової ситуації, тих завдань, які виконували на рубежі зіткнення”, — наголосив міністр оборони.

Нагадаємо, в лютому на ШирЛані спалахнув скандал з приводу незадовільних умов розташування в наметах на полігоні підрозділів 53-ї окремої механізованої бригади. Група бійців вирушила маршем до Миколаєва, аби поскаржитися на командирів. У Генштабі заметушилися й виправили помилки командування бригади, відповідального за належне забезпечення й передислокацію підрозділів.
Розслідування призвело до низки кадрових стягнень для армійського керівництва.

Читайте також:
Муженко в багні. Правдиве ВІДЕО, що побачив начальник Генштабу на Широкому Лані

Відео засвідчує, чому начальник Генштабу поспішив виконати всі вимоги бунтівників:

Двоє офіцерів 53-ї бригади відбувають 5 діб арешту,
бо не забезпечили побут бійців на полігоні Широкий Лан

Після приїзду на Ширлан начальника Генштабу вояки 53 бригади кажуть, що проблеми вирішено

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна