Захарченко каже, що на Донбасі Савченко вб’ють

 

Ватажок бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко заявив, що не має наміру вести прямий діалог із народним депутатом Надією Савченко в питанні щодо обміну полоненими та порадив їй не їздити на Донбас. Про це повідомляє російська агенція РІА “Новости”.

“Для чого вона заявляє про обмін полоненими? Вести діалог з нами? Я не хочу вести з нею діалог. Це звичайна військовополонена. А те, що їй сюди їхати не варто, – це правда, тому що для Києва мертва Савченко краще, ніж жива”, – заявив політичний лідер бойовиків.

Захарченко вважає, що “будь-яку спробу Савченко приїхати в Донбас Україна використає, щоб її вбити… Природно, що в цьому звинуватять нас”.

Як відомо, на прес-конференції 27 травня в Києві звільнена з російського ув’язнення Надія Савченко заявила, що готова брати участь у переговорах щодо питання обміну полоненими.

Нагадаємо, в полоні ц бойовиків на Донбасі залишаються близько 112 українських громадян.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна