У кількох містах України відбувся наймасовіший урок англійської

 

Сьогодні, 28 травня, в кількох містах України одночасно відбувся вуличний урок англійської мови. Організатори зазіхнули на рекорд для Книги Гіннесса за кількістю учасників.

Масові уроки англійської відбулися просто неба в Києві на Софійській площі за підтримки програми безкоштовних курсів англійської мови CapitalEnglish та у Львові – на площі біля Опери за підтримки посольства США в Україні. На ці заходи зібрались тисячі українців.

До участі в масовому уроці англійської мови були запрошені відомі українські політичні та культурні діячі.
Зокрема, на занятті в Києві були присутні мер столиці Віталій Кличко, віце-прем’єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат Мустафа Найєм.
Кличко поспілкувався з киянами та з послом США Джеффрі Пайєтом, який був на прямому зв’язку зі Львова. Там же, у Львові, перебував зокрема народний депутат Сергій Лещенко, а відкрив заняття мер Андрій Садовий.

Чинний рекорд наймасовішого уроку англійської мови у світі належить Німеччині. Він встановлений у 2006 році, коли у занятті взяли участь 6287 людей.

За ініціативи посольства США масові уроки англійської 28 травня пройшли на 86 локаціях в різних містах України. Найбільше учасників зібралося у Києві, Львові та Маріуполі.

Результати української акції комітет Книги рекордів Гіннесса оприлюднить наприкінці червня.

Читайте також:
Кожні два тижні у світі зникає одна мова, – ООН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна