СБУ викрила мільйонні збитки, завдані Харківською міськрадою

 

Служба безпеки України викрила протиправну діяльність посадовців Харківської міської ради, що завдала бюджету міста збитків на майже 6 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Під час приватизації об’єктів комунальної власності посадовці одного з департаментів міськради систематично занижували оцінювання нерухомого майна. Лише протягом жовтня – листопада минулого року за заниженою ціною було реалізовано сім об’єктів міської нерухомості загальною площею майже 1400 квадратних метрів, вартість яких, порівняно з ринковою, була меншою в тричі.

За матеріалами Управління СБУ в Харківській області прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, яке спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Кернес позбавив мандату депутата від Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна