Кривава помста ЗСУ за день найбільших втрат: більше 20 “сепарів” у моргах і лікарнях

 

В морги при лікарнях Донецька доставили тіла 7 бойовиків російсько-окупаційних військ, ще близько 20 бойовиків привезли у лікарняні відділення. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

“24-25 травня цього року до моргу Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна доставлено 7 загиблих, до Донецької клінічної лікарні №6 – 9 поранених російських військовослужбовців, а до Донецької клінічної лікарні №14 – 7 поранених військовослужбовців, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними розвідки, 25 травня було поранено трьох військовослужбовців 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го армійського корпусу.

“24 травня ц.р. в результаті неузгоджених дій з передовими позиціями 2-го мотострілецького батальйону 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) загинув один військовослужбовець та один отримав поранення із розвідувальної роти полку, які намагалися здійснити вихід у тил силам АТО у складі диверсійно-розвідувальної групи”, – повідомили в ГУР.

Розвідка повідомляє, що за добу 25 травня зафіксовано 28 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, ПТКР, зенітних установок ЗУ-23-2, бойових машин піхоти та 82-мм мінометів, з них: один – н.п.Станиця Луганська (Новоайдарський напрямок); п’ять – н.п.Новозванівка (Сєверодонецький напрямок); сім – н.п.Луганське, Зайцеве (Слов’янський напрямок); вісім – н.п.Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); три – н.п.Березове, Новотроїцьке (Волноваський напрямок); чотири – н.п.Гнутове, Широкине (Маріупольський напрямок).

Також повідомляється, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків у районах н.п.Горлівка, Олександрівськ та Дебальцеве.

Нагадаємо, 23 травня внаслідок обстрілів з боку бойовиків у ЗСУ зафіксовано найбільші втрати за останній рік – 7 загиблих і 9 поранених.

Читайте також:
Розвідка: Росія готує “репатріантів” для участі в місцевих виборах в ОРДЛО

Боєць ЗСУ, який підпалив ворожу БМП, – командирам:
Не допомагаєте – так хоч не заважайте. ВІДЕО БОЮ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна