Кличко зробив Джамалу почесною громадянкою і залучає до “Євробачення” в Києві

 

Київрада присвоїла звання почесного громадянина Києва співачці Джамалі (Сусані Джамаледіновій), яка перемогла у “Євробаченні-2016”, та народній артистці України Ніні Матвієнко.
За відповідне рішення на засіданні 26 травня проголосував 101 депутат, повідомляє “УП. Життя”.

Звання присвоєно за визначні особисті заслуги в соціально-економічному і культурному розвитку столиці та активну громадську діяльність.

Мер Києва Віталій Кличко додав, що Київ уже починає готуватися до “Євробачення-2017”, щоб провести конкурс гідно і на високому рівні.

“Ми чули, що ще деякі міста заявили про бажання прийняти в себе цей пісенний конкурс. Але, хочу зазначити, що столиця  – найбільш підготовлене для такого рівня заходів місто. У Києва вже є досвід проведення цього конкурсу у 2005 році. Ми приймали Євро-2012″, – зазначив Кличко.

“Група по проведенню вже організована… Ми запрошуємо до організації Джамалу і її представників”, – сказав міський голова.

Читайте також:
Джамала прокоментувала звання народної артистки
та пропозиції піти в політику і взяти паспорт РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна