Путін сподівається, що звільнення ним Савченко понизить градус на Донбасі

 

Президент Росії Володимир Путін вважає, що звільнення української військової та народного депутата Надії Савченко сприятиме зниженню градусу протистояння на Донбасі. Про це повідомляє російський “Комерсант”.

“Сподіваюся, що такі рішення, продиктовані гуманізмом, посприяють зменшенню протистояння на Донбасі”, – сказав російський президент.

Повідомляється, що Путін також подякував близьким загиблих на Донбасі російських журналістів Корнелюка і Волошина, у вбивстві яких Росія звинувачує Надію Савченко, за прохання про помилування українки.

Нагадаємо, сьогодні відбувся обмін Савченко на засуджених в Україні бійців ГРУ генштабу Росії Єврофєєва й Александрова. Підставою для обміну стало помилування засуджених з обох сторін.

Обмін відбувся в другу річницю перемоги на виборах президента Петра Порошенка.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна