Проти України на Донбасі й Азові воюють морпіхи з Балтфлоту РФ на чолі з “замполітом”, – ГУР

 

Із початку 2015 року по теперішній час в окупованих районах Донбасу виконують “службово-бойові” завдання підрозділи зі складу 336-ї окремої бригади морської піхоти Берегових військ Балтійського флоту ВМФ Росії з постійним пунктом дислокації в місті Балтійськ Калінінградської області РФ.
Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України.

Як зазначають в ГУР, балтійські морпіхи розташовані в польовому таборі поблизу міста Міллерово Ростовської області РФ і на ротаційній основі застосовуються в ОРДЛО поблизу Луганська та в районі села Безіменне Новоазовського району Донецької області.

Головне управління розвідки встановило, що на посаді заступника командира бригади по роботі з особовим складом 2-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу в Луганську перебуває підполковник ЗС Росії Панов Федір Євгенович (Панов Фёдор Евгеньевич), 04.04.1981 р.н.

На Донбасі він використовує документи прикриття на прізвище Орєшков, зазначають в ГУР МОУ.

“Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях Донбасу підполковник Панов відряджений у січні 2015 року з посади заступника командира бригади по роботі з особовим складом 336-ї окремої бригади морської піхоти (Балтійськ, Калінінградська обл.) Берегових військ Балтійського флоту”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
У штабі АТО озвучили чисельність бойовиків ОРДЛО та російських окупантів

Марне радіоперехоплення: окупанти на Донбасі не розуміють української

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна