Прикордонники вилучили дві партії георгіївських стрічок

 

Майже півтисячі георгіївських стрічок виявили 22 травня на контрольному пункті  в’їзду-виїзду “Зайцеве” прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби.  Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Під час перевірки автомобіля “Хюндай”, який прямував до неконтрольованої території у двох пасажирів в сумках було виявлено близько півтисячі георгіївських стрічок, обмотаних на російські прапорці. Власниками виявились дві громадянки, жительки Луганської та Харківської областей.

Також 21 травня на адміністративній межі прикордонники Херсонського загону спільно з представниками фіскальної служби під час перевірки в контрольному пункті в’їзду-виїзду “Каланчак” автомобіля “Хюндай” української реєстрації виявили 24 георгіївських стрічки.  Водій, громадянин України, який прямував до Києва пояснив, що він забув їх викласти та за власною ініціативою знищив їх.

Читайте також:
В Одесі – провокації з георгіївськими стрічками й російським триколором

В Україні готуються штрафувати за носіння “колорадської” стрічки. Законопроект пояснює, чому

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна