Лещенко: Луценко за тиждень зробив для “януковичів” те, що Шокіну не вдавалося рік

 

Сергій Лещенко
журналіст, народний депутат України від БПП

(FB)

Якщо задумане реалізують, що це буде днище!

Отже, щойно Луценко заявив – дослівно – що “економічні злочини минулого будуть розслідуватися силами військової прокуратури”.

Для тих, хто не розбирається, це нічого не означає. Але я розбираюся. І скажу вам – це означає, що Луценко збирається забрати у Горбатюка з Управління спеціальних розслідувань справи щодо найбільш “жирних” соратників Януковича, які перебувають у санкційному списку ЄС.

Напередодні Луценко писав, що віддає їх у військову прокуратуру прокурору Жербицькому! Якщо забули, я нагадаю: це близький до Медведчука слідчий, який за часів [генпрокурора] Потебенька вів справи на Тимошенко, за що отримав звання і блага.

Таким чином, буде досягнута головна мета. Багато соратників Януковича вже давно проінвестували закриття справ проти себе, Столярчук із Шокіним багато разів намагалися зламати Горбатюка, щоб він “увійшов у становище”.
У підсумку, Шокіну й Столярчукові не вдалося, і вони рік вставляли Горбатюку палиці в колеса. А тепер прийшов Луценко – і легким рухом руки передає справи “санкційного списку” Жербицькому. А для прикриття цієї операції використовували зустріч з адвокатами сімей Небесної сотні.

Те, що не міг зробити Шокін за рік, Луценко зробив за тиждень! Браво, Грановському таке і не снилося!

Читайте також:
Лещенко закликав Луценка до розправи над своїми “катами”

Що наобіцяв Луценко. “Запам’ятайте цей твіт”

Порошенко пообіцяв, що не втручатиметься в роботу Генпрокуратури Луценка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна