АТО: за добу в ЗСУ більше втрат, ніж у бойовиків

 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 22 травня, один військовий загинув, троє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

“Це сталося в районі Авдіївської промзони”, – зазначив він.

Нагадаємо, раніше в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації повідомили, що внаслідок обстрілу міста Щастя 22 травня загинув український військовий.

Загалом ситуація в зоні АТО залишається складною. Як інформувала Новинарня“, за добу бойовики 31 раз порушували “режим тиші”, застосовуючи зокрема заборонені Мінськими угодами міномети й артилерійські системи калібру 152 мм.

За даними Головного управління розвідки МОУ, 22 травня зазнали санітарних втрат окупційні війська – “були поранені троє військовослужбовців 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2-го армійського корпусу ЗС РФ, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп”.

Читайте також:
Бойовики гатили по укріпленнях ЗСУ із забороненого озброєння. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна