Збірна України з футболу урочисто вирушила на Євро-2016. ФОТО

 

Сьогодні, 22 травня, збірна України з футболу урочисто вирушила  у Францію. На Михайлівській площі в Києві відбулися урочисті проводи футболістів на турнір.

“24 команди – найсильніші футбольні збірні Європи – будуть мати високу честь позмагатися за чемпіонство. І для нас, для українців, величезна радість і приємність, що серед них є українська футбольна збірна”, – наголосив президент Петро Порошенко, виступаючи на Михайлівський площі у Києві.

Крім президента глави держави, у святковій церемонії у рамках святкування днів Європи в Україні, взяли участь гравці та тренери
національної команди країни, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, голова київський міський голова Віталій Кличко, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та посли національної команди на Євро-2016.

Підтримати нашу збірну прийшли сотні киян та гостей столиці.

Порошенко проводи збірної футбол

проводи збірної на Євро-2016 футбол

Після урочистих заходів відбудеться концерт гурту “Тінь сонця“, який серед іншого виконає музичну візитівку нашої команди на Євро-2016, пісню “Їхали козаки”.

Читайте також:
Стало відоме місто базування збірної України на Євро-2016. ВІДЕО

Названо тренерський штаб, який повезе збірну України на Євро-2016

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна