Вбитих бойовиків “ДНР” записують до лав “самогубців” і “хуліганів”

 

Бойовиками самопроголошеної “Донецької народної республіки” у Донецьку перекваліфікували  50 кримінальних проваджень за фактом смерті через вогнепальні й осколкові поранення у випадки загибелі через самогубство, хуліганство й побутові конфлікти. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

“За останній тиждень у районних відділеннях т.зв. “поліції ДНР” у м. Донецьк порушено близько 50 кримінальних проваджень за фактами смерті невстановлених осіб через вогнепальні й осколкові поранення (найбільше загиблих доставлено з району н.п. Ясинувата і Авдіївка). Але, за вказівкою командування російських окупаційних військ, всі випадки загибелі перекваліфіковані за статтями кримінального кодексу як наслідок самогубства, хуліганства, побутових конфліктів тощо”, – сказано в ньому.

Крім того, у повідомленні зазначається, що українською стороною представникам спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки й співробітництва в Європі (ОБСЄ) надано інформацію про наявність танків, самохідних артилерійських установок і 122-міліметрових ракетних систем залпового вогню “Град” у підконтрольних бойовикам Дебальцевому, Ясинуватій (Донецька область), Стаханові (нова назва – Кадіївка) й Красному Лучі (нова назва – Хрустальний – Луганська область).

Читайте також:
“Сепари” обстріляли пункт пропуску в Станиці Луганській

Бойовики здійснили два потужні артилерійські нальоти на наших бійців

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна