“Сепари” обстріляли пункт пропуску  в Станиці Луганській  

 

 

Бойовики обстріляли контрольний пункт в’їзду-виїзду в Станиці Луганській  (Луганська область) 21 травня, повідомляє Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

“Бойовики активізували обстріли по всій лінії розмежування на Луганщині. Мета цих провокацій – змусити українську сторону закрити КПВВ у Станиці Луганської. Це дасть їм можливість обвинуватити нас у порушенні “мінських угод”, але українські військові не відповіли на провокації”, – зазначив голова обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Приблизно з 18:00 до 19:00 бойовики зі стрілецької зброї й автоматичних гранатометів (АГС), протитанкових гранатометів, зенітних установок і мінометів обстріляли Новозванівку Попаснянського району.

З 22:00 до 23:00 було обстріляно позиції українських військовослужбовців біля Трьохізбенки Новоайдарського району зі стрілецької зброї й автоматичних гранатометів.

Близько 5:00 зі стрілецької зброї й АГС бойовики з боку Сокольників (підконтрольне так званій “ЛНР”) обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Кримська.

Бойовики обстріляли околиці Станиці Луганської. Приблизно з 21:00 до 1:00 під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС і великокаліберних кулеметів перебували КПВВ і залізничний міст. У результаті обстрілів ніхто не постраждав. Зафіксовано пошкодження споруд КПВВ.

Читайте також:
Бойовики здійснили 2 потужні артилерійські нальоти на наших бійців

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна