“Океан Ельзи” випустив новий альбом і повністю виклав його в мережу. АУДІО

 

Сьогодні, 19 травня, відбувся офіційний реліз нового, дев’ятого альбому гурту “Океан Ельзи”.
У платівку “Без Меж” увійшло 11 композицій, зокрема й раніше випущені синглами композиції “Не Твоя Війна”, “Життя Починається Знов”, “Мить” та “Не Йди”.

Як повідомляє прес-служба “океанів”, це перший випадок в історії гурту, коли було екранізовано аж чотири пісні з альбому, який іще не вийшов.

І ще одна новація – вперше “Океан Ельзи” виклав новий альбом у мережу в повному обсязі.

“Альбом «Без Меж» можна назвати еклектичним як із музичної точки зору, так і з ліричної, текстової. До нього увійшли романтичні композиції, що мають за основу любовну лірику, та кілька пісень із соціальним підтекстом“, – розповів лідер ОЕ Святослав Вакарчук, який є автором усіх пісень альбому.

Як зазначають у прес-службі, робота над новим матеріалом тривала майже півтора року з невеликими перервами. Сам альбом було записано на київській студії “211”.

Послухати пісні “Без Меж” можна на офіційному Саундклауді гурту:

Цифрову копію альбому можна придбати в магазинах iTunes, Google Play та Deezer. У продажу “офлайн” платівка з’явиться 28 травня, коли ОЕ перебуватиме з концертом у Дніпрі.

“Першими придбати новий альбом на механічному носії зможуть глядачі концерту «Світового туру Океану Ельзи» в Дніпропетровську (від сьогодні перейменованому на Дніпро. – “Н”), на “Дніпро-Арені”. У торговельних мережах диск з’явиться з 4 червня”, – повідомили у прес-службі гурту.

“Світовий тур Океану Ельзи” стартував 17 травня безкоштовним концертом у Маріуполі. Ажіотаж був неймовірний: послухати виступ гурту в СК “Іллічівець” зібралося понад 30 тисяч глядачів.

Наступний концерт туру відбудеться 21 травня у Вінниці. Станом на 15:00 четверга, 19 травня, у продажу ще залишалися квитки за ціною від 200 гривень (у третій фан-зоні).

Тим часом “Новинарня” з’ясувала, що на НСК “Олімпійський” у Києві, де “Океан Ельзи” виступатиме 18 червня, квитки у всі три фан-зони розкуплені вже давно.
Найдешевшими станом на сьогодні ще є квитки по 350 і 450 гривень на другому ярусі за “бессарабськими” воротами, з протилежного боку від сцени.
У центральних секторах також залишаються квитки по 1750 грн., а поруч зі сценою сидячі місця пропонуються по 4000 грн.

Після концерту в Дніпрі 28 травня (квитки у всі три фан-зони ще є в наявності за ціною від 250 гривень) ОЕ вирушить у Єреван, потім концерти відбудуться в Харкові (4 червня), Сумах (8 червня), Львові (11 червня), Києві (18 червня), Одесі (25 червня), Лієпаї, Баку та Мінську.

Із повним розкладом концертів у рамках турне на підтримку альбому “Без Меж” можна ознайомитися на офіційному сайті гурту.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна